inst_icofb_badge

Köp & leveransvillkor

Du som konsument sluter ett köpeavtal med:

YogaSoulmate

Kontaktadress: Örbäcksvägen 11c, 541 35 Skövde

Tel: 0709-427742
E-post: info@yogasoulmate.se

Organisationsnummer: 751291-5947

Bekräftelse, upprättande avtal om köp

Genom att du godkänner dessa köpvillkor och din beställning uppstår ett bindande avtal. Vid mottagen beställning skickas automatiskt en beställningsbekräftelse till din e-postadress som du angivit under din beställning.

Har du ej fått någon orderbekräftelse inom 48 timmar, vänligen kontakta kundtjänst. YogaSoulmate reserverar sig från leverans i de fall lagersaldo varit felaktigt vid tidpunkten för din beställning. Kan inte YogaSoulmate leverera enligt din beställningsbekräftelse kommer du kontaktas och ges möjlighet att annullera din order eller få erbjudande om ersättningsvara.

YogaSoulmate ingår inte avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande.

Priser

  • Samtliga priser i butiken anges i svenska kronor och inkluderar moms. Frakt tillkommer. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna i e-butiken utan föregående avisering.
  • Minsta ordervärde 100 kr.

Fraktkostnad

  • Fraktavgift tillkommer med 59kr per order, oavsett storlek.

Betalningsalternativ

  • Paypal
  • Postförskott. Du betalar när du hämtar ditt paket. En postförskottsavgift på 55 kr tillkommer.

Betalning med konto-/kreditkort

I samarbete med PayPal (www.paypal.se) hanterar vi dina kortbetalningar och uppgifter krypterat enligt en internationell standard (SSL) så att du kan känna dig trygg när du betalar med kontokort via Internet. Vi tar bland annat emot korten Visa och MasterCard. (Verified by Visa och MasterCard SecureCode är senaste standarden för säker identifiering av kortkund vid Internetköp, så kallad 3D Secure).

Leverans

  • Varorna skickas vanligtvis med Posten och levereras hem till dig eller hämtas ut på närmaste utlämningsställe. Normal leveranstid är ca 5 arbetsdagar från det att ordern är mottagen och bekräftad.
  • Varorna kan hämtas i fysisk butik på a-möbler Kaplansgatan 32 Skövde.

En orderbekräftelse skickas efter beställning till din e-postadress. Har du beställt en vara som för tillfället inte finns i lager får du besked om detta. Du har då naturligtvis rätt att häva köpet eller välja senare leverans. Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar.

Ej utlösta paket

Paketet ligger på utlämningsstället under två veckor. Skulle paketet inte hämtas, så returneras varorna till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150 kr.

Sekretess

YogaSoulmate tar ansvar för alla personuppgifter som du lämnar till oss när du registrerar dig som kund. Uppgifterna används för att vi ska kunna administrera dina inköp och i marknadsföringssyfte. Ingen obehörig har tillgång till vårt kundregister och uppgifterna lämnas inte ut till tredje part.

YogaSoulmate tar inte ansvar för lösenord som hamnat i orätta händer. Eventuella falska beställningar och bedrägeriförsök polisanmäls. Vi kommer vid dessa tillfällen bistå Polisen i utredningsarbetet med nödvändig information.

Force majeure

Vi anser oss befriade från förpliktelsen att fullgöra nämnda avtal i händelse av naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer samt jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses eller undvikas.

Övrigt

Vid eventuell tvist kommer YogaSoulmate att följa Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer och svensk lag.

Kundservice

Vid eventuella frågor eller för mer information, kontakta:

YogaSoulmate
Örbäcksvägen 11c
541 35, Skövde

Tel: 0709-427742
Epost: info@yogasoulmate.se