inst_icofb_badge

Yoga

Yoga är en 5000 år gammal tradition som kommer ursprungligen från Indien. Från början var det ett sätt att finna själslig ro men har idag utvecklats till en fysisk träningsform.

andra8

Vi erbjuder yoga varje vecka våren 2018.

MÅNDAGAR HOVA

Hatha yoga 17,30-18,45

Kom som DU är. Ta med en matta eller låna på plats.

Vi är i röda korsets lokaler under biblioteket i Hova.

Vi kommer njuta av en yogaklass varje vecka som har temat på våra 7 chakran. Vi kommer guidas i yogans magiska värld och varje klass avslutas med en lång guidad meditation.

Kostnad 150 kr per klass

15 jan

22 jan

29 jan

5 feb

19 feb

26 feb

5 mars

Boka din plats här på hemsidan i webbshoppen eller via sms på 0709427742

Välkommen till mysiga HOVA!!!

TORSDAGAR

Hathayoga  17:30  Mariestad på Snapengården

Vårterminen med yogaklasser startar torsdagen den 18 januari.

Hatha yoga är den fria fysiska yogans värld och man klasser passar dig som van Yogi och dig sm nybörjare, jag anpassar klassen efter DIG!

Vi lär oss hitta balansen mellan yin och yang i livet även utanför mattan. Kroppen får skönt röra sig till mjuka flöden och sträckas ut i sköna positioner.Hathayoga är den mest kända formen av yoga, som de flesta andra yogaformer hörstammar ifrån. Hatha betyder sol och måne och vi försöker på mina klasser hitta en balans mellan aktivitet och vila. Att hitta din inre kärna och vem som verkligen är DU. Där innerst inne.

Mattor finns att låns, men ta gärna med dig en filt till avslappningen och Savasana, vi avrundar varje yogaklass med en guidad meditation för att landa i kroppen.

Vårens kurstermin betår av 10 torsdagar och vi startar torsdagen den 18 januari. Kursen kostar 1495 kr för alla 10 tillfällen.

Välkommen med din anmälan här i webbshoppen eller via sms 0709427742 eller via mail info@yogasoulmate.se

Längtar efter att få guida just dig.

Begränsat antal platser.

Puss och kram Yogafröken

Karin Rosell

Yinyoga 19.15 Mariestad på Snapengården

Vårterminen 2018 kommer jag Karin Rosell hålla yinyogaklasser på Snapengården i Mariestad på torsdagar kl 19:15

Vi samlas redan kl 19 för en kopp te och går in i den vackra salen med utsikt över Vänern kl 19:15 för en timma i yinyogans magiska värld.

Mattor och bolster finns, men ta gärna med dig en filt till avslappning och Savasana.

Vi avrundar varje yogaklass med en guidad meditation.

I yinyoga fokuserar vi på vår bindväv som är en del av fascian och stannar längre i varje position än i Hatha yoga. Vi slappnar av och njuter av en passiv stretch, samtidigt som vi guidas in till närvaro och mindfulness.

Jag längtar efter att guida just DIG!!

Vårterminen är 10 tillfällen och kostar 1495 kr,  vi startar torsdagen den 18 januari.

Välkommen med din anmälan här eller via sms 0709427742 eller via mail info@yogasoulmate.se.

Stor kram

Yogafröken

Karin Rosell

Vill du boka en ett privat pass för en grupp kompisar eller arbetskamrater är kostnaden 195 kr  per person inkl en kopp te efter passet. Minimum 8 personer. Då hålls passet på Annedalsgatan 13 i Mariestad.

Vill du ha en helt privat klass för en person kostar det 595 kr  för en timma. Plats: Annedalsgatan 13 Mariestad.

NYHET

Yogasamtal.  tvåtimmarskurs med först 60 minuters samtal om var du befinner dig i livet och sedan en privat yogaklass för att hjälpa just dig där just du befinner dig.

995 kr.

Plats: Annedalsgatan i Mariestad

5

Många kommer också till mig för coachning inom stress och utbrändhet. Min utbildning är min erfarenhet och det är vanligt att mina åhörare till min föreläsning om stress och utbrändhet kommer till mig efteråt och ber om hjälp. Mitt sätt att ta mig upp ur den djupaste avgrunden är en väg jag bara kan berätta om, men jag kan på ett sätt som ingen coach som inte varit i samma situation ta in din smärta och din sorg över att vara så maktlös som man är som utbränd. Så där ligger min del i processen.

Jag utbildar mig också i detta nu til nlp coach för att utöka min verktygslåda att kunna möta just DIG där DU är.

VILL DU BOKA EN TIMMAS SAMTAL FÖR ATT FÅ COACHNING ?

Maila mig på info@yogasoulmate.se så hittar vi en tid som passar just DIG!!

Samtalet kostar 495 kr.

Oftast kombinerar vi en timmas samtal med en timmas lugn yogaklass privat för att hitta andetaget och meditationen.

 För att se aktuella klasser och kunna följa mig var jag håller klasser just för tillfället läggs de även ut på yogasoulmate på facebook och på instagram @yogasoulmate.se

Välkomna att följa mig där!!!

Idrottsföreningar som är intresserade av yogapass för att öka spelarnas rörlighet, smidighet och sammanhållning i laget genom par-yoga. Välkomna med er intresseanmälan så skräddarsyr vi ett pass för just er. info@yogasoulmate.se.

Ett pass för en idrottsförening kostar 1000 kr  för 90 minuter ( i närområdet) och antalet deltagare och plats bestämmer ni själva, jag kommer till er.

Jag kan även skräddarsy ett mentalt pass för bättre fokus och styrka att behålla lugnet i stridens hetta. Ge mig era önskemål, jag har verktygen.

 

5