YINYOGA & RESTORATIVEYOGA

3 söndagskvällar

Plats: SKALKARIKET men även via Zoom för de som vill.

Under tre söndagskvällar kommer vi samlas i den stora yogasalen i natursköna Odensåker och gå ner i djupavslappnade yogapositioner under två timmar för att ställa kroppen på reset och fylla på din inre kraft.

Följande söndagar under våren  kommer vi att ses: 

28 februari 18-20.30 

28 mars 18-20.30

18 april 18-20.30

Efter varje tillfälle får du med dig en yogaklass att ladda ner från nätet eller som ljudfil att fylla på med mellan de kurstillfällen vi ses. Jag kommer guida dig till att hämta hem dig och låta DINA behov både bli synliga och bli de parametrar som får STYRA dig och DINA val. Detta är MER än en yogakurs, det är en livsresa du gör även på egen hand med mig som handledare mellan de tillfällen vi ses. DENNA kurs kommer även att sändas via ZOOM så du kan närvara hemifrån vart du än befinner dig i landet. Tekniken är en fantastisk gåva som vi numera kan njuta av i dessa tider mer än någonsin. Du ser och hör mig, men inte de andra deltagarna hem till din yogamatta. Vill du alternera mellan att delta fysiskt eller digitalt är det inga problem. Och missar du en söndag får du klassen inspelad och kan njuta av den vid ett senare tillfälle.

Detta är en kurs för DIG, din kraft och för att hylla DIG SJÄLV.

Anmälan till info@yogasoulmate.se eller sms 0709427742.

Det kommer serveras varmt kryddigt te och lite nyttigt tilltugg, vi kommer bli en intim sammansvetsad grupp. Jag kommer vara nära er och ni kommer guidas och coachas hela hösten.

Kursen kostar 995 kr och den kommer matas full med SÅ mycket härligt att boosta just dig med.

Jag är förväntansfull och längtar redan efter kursstart.

Yoga har i västvärlden ökat i popularitet de senaste åren vilket även har medfört att det ploppar upp nya yogastilar titt som tätt. Ibland är det inte helt lätt att veta vad en stil innebär och vad som är skillnaden mellan olika yogastilar. Yinyoga och restorative yoga är två lugnare former av yoga som passar

 

Kontakta oss:

Sociala Medier

Instagram : yogasoulmate.se
Facebook: yogasoulmate