Ytterligare en helg med modiga kvinnor som delar sitt livs historia och vågar vrida och vända på kropp och själ på Skalkariket.

Igår hade jag 14 vackra själar här som utmanade sig själva i yogans magiska värld. Deras önskan är att själva leda yoga en dag. Och igår kom vi en liten bit på väg. Min utbildningsdag handlade inte så mycket om att stå linjärt exakt i varje position. utan mer om att de skulle hitta just sin drivkraft, sin dröm med yogan och sin målgrupp. Så vi visste var vi skulle allihop. Och OJ vad JAG fick lära mig. Det var allt från gripande livshistorier till ashtanga yoga och barnyogasagor. Jag är SÅ rik. På riktigt. Vilken gåva att få jobba med de här vackra själarna.

Deras sista uppgift på dagen igår var att utmana sig själva att gå upp och ställa sig på podiet. Och leda resten av gruppen. De var galet modiga och många verkligen övervann sin tvekan på sin egen förmåga.

Jag ska göra precis samma sak imorgon. Ta mig till ytterligare en högre nivå. Jag har fått äran att föreläsa som sunshinestory på ett 4goodevent i Göteborg. Så våga. Hoppa utmana och övervinn!!!

Så här beskrivs min sunshinestory

SUNSHINE STORY

KARIN ROSELL

Från helvetet halvvägs till himlen. Karin Rosell var affärskvinnan i svart dräkt och högklackade skor som målinriktat drev 5 möbelbutiker i området mellan Vänern och Vättern under 12 år. Det fanns ingen tid till vila och återhämtning och just de orden ingick inte i Karins ordbok under de 34 första åren i hennes liv. Det var full fart framåt och 34 år gammal var hon både VD STYRELSEORDFÖRANDE OCH FASTIGHETSÄGARE. Lägg till småbarnsmamma till en kille på 9 år och en flicka på 7 samt bonusmamma till två killar 23 och 21 år gamla. Ytterligare en titel på hennes visitkort var Farmor. Allt detta vid 34 års ålder. -Jag har alltid haft bråttom berättar Karin. Men vid nyår 2010 kollapsade kroppen, den orkade inte längre hålla tempot jag satt i mitt liv. Fasaden rämnade och jag blev ett kolli i fosterställning i 6 månader. Där kom yogan in i mitt liv. Den förändrade mig totalt och det stressen i mitt liv trasat sönder, byggde yogan upp igen bit för bit. Idag driver Karin ett yoga och konferens center hemma på gården . Skalkariket är hennes nya livsverk. Jag har en ritual varje gång jag går ut och öppnar upp mitt rike, berättar Karin. Jag sätter handen på dörrhandtaget och frågar mig själv varje gång, är lust min drivkraft? Och varje gång sjunger det i själen av lycka, Kroppen skriker JA!! Karin har inte bara yogaklasser och event hemma på gården. Mallorca, Dubai och nu även Island är några av de resmål hon arrangerar yogaresor till och sprider sin historia. Det ska bli så inspirerande att få berätta min story på just ett 4goodevent, berättar Karin. Både Carina och Marie varit en stor del av min utveckling. De har peppat mig och genom 4good har jag fått SÅ mycket kontakter. 4good är guld. I mitt liv och i många andra kvinnors hälsar Karin.

 HÄR KAN DU KÖPA DIN BILJETT OM DU HAR MÖJLIGHET ATT KOMMA
http://4good.se/event/express-yourself-4goodkv%C3%A4ll-g%C3%B6teborg-2016
Det enda kravet som finns är att du är tjej ;). 4good är ett kvinnligt nätverk.
Är du inte medlen ( det är gratis) så BLI det.
Det handlar ju bara om just detta. Att våga öppna ditt hjärta och fråga dig själv.
Vad vill jag?
Vad längtar jag efter och HUR tar jag mig dit?
Det är en ständigt pågående process.
Den tar aldrig slut.
Här är en bild från i somras när jag och mina favoritflickor Charlotte och Elin besökte Tage Andersens trädgård utanför Jönköping. De har verkligen fångat mig och hur jag mådde den dagen. Lite vilsen, lite liten och väldigt skör. Så är livet ibland. Det är inte en rak väg för någon av oss.
Att då få dela sin historia med antigen helt okända personer eller väldigt kära vänner är en del i processen som får oss att växa.
Det är det jag ska göra imorgon.
VÄXA.
Så Göteborg måndag tisdag. Hem packa om väskan och tillbaka till Göteborg på onsdag.
Då åker jag och Erica Johansson med 20 yoga tränings tjejer till Palma och har en härlig vecka framför oss.
Vi ska yoga, få lite sol på näsan, träna, åka på utflykter upp i bergen, vila, shoppa i Palma , njuta av kulturen och toppa det med middagsbesök hos Emilio Ingrosso på hans och Åsas La Perla.
Det kommer bli magi.
Så från ett regnigt Sverige till förhoppningsvis detta. Sol bad och en veckas njutning med nya vänner.
Kram från yogafröken