Idag hade jag tänkt att skriva ett blogginlägg om vår fantastiska vackra ödmjuka galna underbara yogaresa till Mallorca. Och jag lovar det kommer. Lite senare ikväll. Men först har jag en upplevelse som jag bara måste få dela med er .

Igår kväll hade jag en yogaklass på Skalkariket när jag kom hem. En lite trött yogafröken som startade sin dag på Mallorca 0350 och landade i riket efter lunch ställde sig på mattan. Men det var en magisk klass vi fick tillsammans.

Vi hade livskonstnär och kreativitet som tema, att DU skapar ditt liv. Och att kreativiteten bor inom oss alla.

Efter ett lite tuffare fysiskt yogapass la vi oss ner i savasana. Vi guidades ner i avslappning med hjälp av Dema Premal och hans fantastiska musik. Igår spelade jag So much magnificence.

Meditationen handlade om att släppa in själen i din kropp. Att fyllas av allt som är DU. Och det gick nästan att ta på stämningen i rummet. Min tanke var sedan med avslutningslåten DU ÄR ALLT med Sonja Alden att vi skulle bekräfta oss själva. Att ge oss själva kärlek och fyllas av den. Att den viktigaste personen i ditt liv är DU.

Här kommer texten:

Till dig
Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår

Lalala…

När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag

För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge

Ja, all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

Men efter jag slutat spela den här fantastiska musiken händer något som fick mig att inse en dimension till. I salen fanns några kärlekspar. Jag fick bevittna deras blickar som möttes efter att ha fått dela detta med varann.

Mina ögon tårades, min själ sjöng av lycka och jag blev så lycklig för deras skull. Att få dela yogan med den du älskar är ett av de vackraste du kan göra. Så killar kom igen nu. Öppna upp för yogan, ni kommer bli SÅ LYCKLIGA.

Och allt du behöver kommer till dig som min yogafröken brukar säga, på planet hem från Mallorca träffar jag en man som undrar om inte jag och Erica kan göra yoga och träningskurser för MÄN till Mallorca. Han var på väg att flytta dit för att starta kurser och event just i Palma.

Så Malin, jag lånar ditt uttryck igen; -Vad mer är möjligt.

Kärlek till er.

Yogafröken