En helg för DIG !!

En helg för DIG !!

15-16 april på @skalkariketkonferensgard håller jag öppet mitt hem, min plats på jorden, vår gård för DIG!!

Du får bli guidad i mjuk yoga som passar alla kroppar. Du får gå skogspromenader med olika stopp för att njuta av den vackra naturen och vitsippornas bädd. Du får bada i pool och bubbelpool. Du kommer få lära känna dina olika sidor. De som skapats kanske redan när du var liten för att tjäna dig. Men som idag i olika situationer i livet lägger lite krokben ibland.Vi andvänder yogan och meditationen till att landa och titta inåt. In i vår innersta kärna och jobbar härifrån den här helgen. Inifrån och ut. Du får gå in i en värld av känslan av att vara villkorslöst buren. Ordet retreat betyder reträtt. Så exakt DET är vad vi ägnar oss åt.

 

Jag har själv gått ett helt år hos Humanova och fyllt på mina kunskapsdepåer.

På lördag eftermiddag ingår en Cavayogaklass och vi har temat sprudlande glädje. Det är en av mina signumklasser som alltid gör att du lämnar yogasalen bubblig och sprudlande.

Vi kommer få möjlighet att få en läggning av min vän @annawallberg och hennes tarotkort.
En helt ljuvlig helg helt enkelt !!
Toppa den med ett glas bubbel i orangeriet och ljuvlig närproducerad mat i vår ljuvliga matsal för att sedan krypa ner i en nybadad säng. Något att längta till !!
Investering 2995kr inkl kurs all mat och del i dubbelrum.
Finns såklart möjlighet att mot tillägg på 300kr få ett enkelrum.

Vi startar på lördagen kl 10 och beräknas vara klara på söndagen kl 15.

Bor du i närheten och vill sova hemma men vara med på dagtid är din investering 1500 kr inkl frukost lunch och fika. Självklart ingår cavayogan.

Välkommen!!
Anmälan till info@yogasoulmate.se

Längtar !!
Kram Karin

BOKA EVENT