Verkligheten, har jag blivit matad med så många år. Du måste ju se hur det ser ut i verkligheten. Jag backade försökte foga mig och se det som presenterades för mig. Men jag såg det inte, och framförallt, jag KÄNDE det inte.

Så här med lite distans, ser jag i backspegeln att jag blev presenterad för en annan människas verklighet, och förväntades att se och känna samma sak.

Och vi utsätts för det varje dag. Verkligheten. Men stanna upp en stund, andas några djupa andetag och känn. Är den verklighet som du presenteras för DIN sanning eller är det någon annans längtan, någon annans sanning?

Vi har tyvärr, även jag, jag lovar i allra högsta grad, samma benägenhet att projicera våra egna sanningar på vår partner (förlåt Magnus) våra vänner, våra kollegor och våra barn.

Att ha barn som börjar bli vuxna och startar sina egna liv är en prövning i sig vill jag lova. Att inte lägga mina erfarenheter i deras knä och hålla i taktpinnen. Utan gå bredvid och hålla om och fråga, hur vill DU ha det? Kan jag hjälpa dig? Inte villkora kärlek och hjälpsamhet som förälder utan låta ungdomarna ta sina beslut och stötta därefter. Förstå att den sanning och verklighet JAG lever i inte är deras. Inte deras mall, deras mål och förhoppningsvis inte deras livsregler.

För att kunna känna in, förstå och backa. Inte klampa på i min partners, mina kollegors, mina vänners eller mina barns liv har jag min oas där jag alltid kommer tillbaka till kärnan. MITT center. JAG.

Min ö, som jag skämtsamt kallar den. Torsö, en ö i Vänern där jag har mitt yogahus. Där kan vovven springa fritt, där tänder jag en knastrande brasa, dricker kaffe i en för stor tjocktröja och raggsockor innan yogamattan rullas ut och jag får tid för MIG.

Min kropp, min själ, mitt andetag. Tystnad, levande ljus, kanske lite rökelse. En favorit doft, en vacker morgon, följt av en långsam promenad längs vattnet.

Här kommer insikter och sanningar upp. Här får jag vara HELA mig, bara MIG. Inga förväntningar, inga etiketter, inga titlar. I AM. Som den ett år långa kurs jag kommer gå i Stockholm under 2019 heter. För att just bli det. MER JAG.

Det har jag också som tema på min yogaretreat jag bjuder in till i mitt yogahus på ön i april.

Vi kommer yoga över 6 timmar, vi kommer meditera vid vattnet, gå promenader i tystnad, bli guidade i attraktiv framtid, gräva fram guld och glitter inom just DIG, äta god vällagad mat, sitta och tomglo med en god bok framför brasan i yogasalen och få en timmas massage var av vår fantastiska massör. Jag kommer också samla en och en för ett personligt coachingsamtal under helgen för att spegla dig att bi just det. MERA DU!!!

Så, om du ännu inte hittat din oas, din plats. Kom och låna min en helg i april, så gräver vi fram just DIN plats. INOM DIG!!!

Kramar och kärlek från yogahuset på ön.

Karin

www.yogasoulmate.se

stressfrialivet.se på instagram