Ligger i sängen i vår lilla lägenhet på Avenyn i Göteborg och låtsas titta på fotbolls- vm….. He he. Känner du igen dig?

Jag är ju inte alls intresserad av idrott, men när nationen stannar för att 22 man skall slåss om en boll, då får man faktiskt skärpa till sig. Så japp, jag har nästan tittat på HELA matchen med min sambo, duktig flicka.

Skämt och sido är mitt liv ganska fyllt av just idrott. Med en hockeyspelande son och en målvaktstränare i samma idrott i familjen har jag och dottern fått se de flesta ishallar i det här landet. Jag har ju med yogans inträde i mitt liv, fått lära mig vikten av att fysiskt röra på mig och jag är evigt tacksam för det. Att ha lärt mig att min kropp är mitt tempel och jag måste vårda den och ge den kärlek.

Hur tar DU hand om DIG? Vad är dina rutiner för att vara snäll mot eller rättare sagt MED din kropp din själ och ditt andetag?

Mitt mål med min yogapraktik är att MÅ BRA.

OCH att få hjälpa dig som är som jag, en duktig flicka som behöver med yogans och meditationens hjälp påminnas om att vara snäll mot dig själv.

För ett par år sedan fick jag äran att ha Malin Palevik på en yogamatta i min yogasal, och vi har följts åt sedan dess. Här kommer en berättelse från henne, hur hon upplever att yogan hjälpt just henne.

Ha en fin kväll mina vänner och unna dig själv en lång natts sömn.

Kram yogafröken

 

Hej!

Jag heter Malin Palevik och jag har fått äran att gästskriva lite på Karins blogg.

Anledningen till att jag skriver är att jag vill berätta lite kort om hur jag lärt känna Karin och hur det påverkat det jag har i bagaget.

Allt började för flera år sedan när jag kraschade i väggen. Jag gick igenom en skilsmässa när mina tjejer var 6 och 9 år och det ledde till att jag trodde man skulle försöka klara allt själv. Jobba heltid, se till att tjejerna mådde bra, sköta ett hem och samtidigt var jag väldigt svajjig i mitt psyke. Ena dagen stark och andra dagen på botten. Men framför allt så skulle jag vara en superkvinna och inte ta hjälp med något. Åren gick och tjejerna växte och kom in i tonåren med alla krav det för med sig för dom. Min äldsta tjej fick ätstörningar och min yngsta svår ångest som visade sig med att hon ständigt var illamående. En väldigt jobbig tid för dom. Jag hade också svårt att förstå att vi tre var en liten familj, jag var fast i tanken att vi skulle vara en familj med två vuxna och två barn och hus vilket ledde till att jag jagade kärleken hos fel män.

För 3 år sen kom kraschen. Jag började märka att minnet svek, jag orkade knappt vara vaken utan kunde utan problem sova 12-13 timmar på natten och vaknade helt slut och var tvungen att gå o lägga mig mitt på dagen och sova flera timmar då med. När jag tillslut hamnade i läget att jag bara grät hela dagarna igenom sökte jag läkare och blev sjukskriven några månader men när jag sedan skulle gå upp i tid igen så blev det samma visa igen. Jag sa upp mig och började jobba deltid på ett annat arbete och klarade ett år på det stället innan det var dags för samma procedur en gång till.

Sjukskriven för andra gången började jag känna att jag måste försöka med något själv som gör att jag kan börja fokusera min tanke igen och försöka hitta mig själv. Jag började googla på Utbrändhet och då dök Karin Rosell upp! Började läsa om vad hon varit med om och att hon hade yoga  som passar när man varit eller är utbränd. Eftersom jag bor i Örebro och Karin i Mariestad så ville jag testa en distanskurs för utbrända till att börja med. Varje onsdag fick jag hem nytt material på mail som jag skulle göra en vecka till nästa läxa kom. Jag blev fast direkt! Karins meditationer gick rakt in i mitt hjärta!

Jag bestämde mig för att åka till Karin och ha ett cochningsamtal och en timmes privat yoga. Det blev starten på ett nytt kapitel i mitt liv. Efter första samtalet med Karin kändes hon som en nära vän till mig. Hon fick mig verkligen att se på saker på ett annat sätt. Efter det samtalet har det följt flera därefter! Det som känns så bra är att hon vet precis hur man känner och kan verkligen sätta fingret på det som behövs! Jag har gått på många av Karins yogalektioner nu och även följt med på en resa till Grekland som också förändrade så mycket i mitt liv. Kan inte med ord beskriva vad det har gjort med mig.

Idag har jag fortfarande sviter av min utbrändhet och det går fortfarande upp och ner MEN jag ser mig själv som stark nu även dagar som är låga. Jag har en skrivbok där jag skrivit upp många ahaupplevelser jag fått under Karins coachningsamtal och yogalektioner och i den boken tittar jag nästan varje dag och boostar mig själv.

Det jag skulle vilja säga till alla som känner att dom skulle vilja ha lite hjälp att få sina tanker på rätt spår är att SNÄLLA prova något som Karin Rosell har att erbjuda! Det kan bli som för mig…  En förändring i livet och en knuff i rätt riktining!

Tack Karin för alla yogatimmar och samtal! Det blir fler!!!

Varma kramar Malin