Karin Rosell ger dig en handlingsplan för att förverkliga dina drömmar.

Idag bjuder jag dig på en guidning till att enklare nå sina mål. Jag vill inte att du ska nöja dig med att ha en lista på kylskåpet där det står vad du längtar efter, utan att också ska ha en handlingsplan som steg för steg hjälper dig att förverkliga din dröm. Här får du en.

När du väl landat vad DU innerst inne längtar efter ber jag dig sätta dig i en lugn miljö och se om du kan visualisera drömmen.

Jag vill att du ska känna, se och på alla sätt uppleva drömmen som om den redan slagit in. Måla upp bilden för ditt inre, gärna med starka färger, och låt känna den i hela kroppen. När du landat i drömmen och känner att den är sann i hela ditt system, vill jag att du försöker tidsbestämma var i tiden du befinner dig. Om en vecka, om ett år eller om fem år?

Så vandrar du sakta tillbaka i tiden från tidpunkten som du valt och funnit rimlig för att just det du drömmer om kan bli verklighet. Du startar i stadiet att det redan hänt, och ser vad som hindrat dig från att uppnå det redan idag. Är det verkliga hinder eller bara föreställningar som du själv har skapat?

jälv kommer den här yogafröken sätta sig med ett bokprojekt som hon länge drömt om, och vips finns drömmen på riktigt, det gäller bara att varsamt våga ta det första steget på resan.

Jag önskar dig en härlig helg, själv tog vi en lång sovmorgon här. För att sen gå till vårt favorit gym i Haga, där jag passerade 4000 m på roddmaskinen idag, känns i armarna vill jag lova. Belönade mig med bastu och varm pool efteråt och en iskall arktisk dusch. För att piggna till igen. När jag kom ner till receptionen hade Magnus varit gullig och fixat lunch och favoritkaffe till fröken. En ljuvlig champinjonsoppa med salladsbuffe och surdegsbröd med vegansmör to die for!!! Och en latte till sin kaffeälskande fröken. Nu sitter jag åter hemma i soffan och skriver den här bloggen innan en golflektion stundar och som belöning har kärleken lovat att gå på Dorsia ikväll.

Dorsia har en speciell plats i mitt hjärta, har ni inte besökt Hotellet och restaurangen Dorsia i Göteborg, GÖR det!!

Dorsia är ett franskinspirerad hotell mitt i stan, med så mycket känsla. Och jag och Magnus hade en av vår vackraste date just här för några år sedan. Och mer romantisk miljö får du leta efter.

Med hopp om att du hittar din dröm och även når den, så kanske vi snart ses på en yogamatta nära dig!

 

Varm kram, Karin