OM YOGASOULMATE

Jag var affärskvinnan i svart dräkt och högklackade skor som målinriktat drev 5 möbelbutiker i området mellan Vänern och Vättern under 12 år. Det fanns ingen tid till vila och återhämtning. Just de orden ingick inte i min ordbok under de första 34 åren i mitt liv. Nyår 2010 kollapsade kroppen, den orkade inte längre hålla tempot jag levt. Fasaden rämnade och jag blev ett kolli i fosterställning i 6 månader. Där kom yogan in i mitt liv. Den förändrade mitt liv totalt och det stressen trasat sönder, byggde yogan upp igen bit för bit. Idag driver jag Yogasoulmate som är ett yoga och coachningsportal, mitt eget stolta livsverk manifesterat! Jag har inte bara yogaklasser och event i Sverige. Mallorca, Grekland och Island är några av de resmål jag arrangerar yogaresor till och sprider min historia. Jag jobbar även som krönikör i tidningen Yoga för dig. Jag är både utbildad Hatha- och yinyoga instruktör samt certifierad coach.

” Som terapi åkte jag iväg på en yogaresa och där hittade jag verktygen ut ur min utmattning. Det har varit en lång resa och den är inte över ännu. Idag finns här och nu, det är min drivkraft idag. Att finnas, som ett ljus i mörkret för andra. Att min resa från en sängliggande fågelunge till där jag står idag har en viktig och betydelsefull mening. Att få hjälpa, guida. Hålla om. Kan jag bara hjälpa EN människa ur sin utmattning får min kullerbytta i livet en värdefull mening. Ett syfte. ”
– Karin Rosell, Yogasoulmate

Yogasoulmate startades 2012 på en gård utanför Mariestad.

Yogastudion i Skövde

Min studio finns på Örbäcksvägen 11 c i Skövde. En oas för dig mitt i stadens landskap skapad för att kunna vara med dig själv, för dig själv och få tid att hitta hem till just dig.

I den lilla vackra studion finns en yogasal för 15 personer. Där hålls klasser flera gånger i vecka, både med mig och med inbjudna gästlärare.

Jag är utbildad Hatha och yinyogainstruktör. Och mina yogis brukar kalla min yoga för Karinyoga. Jag blandar och ger likt en påse med smågodis.

Varje vecka finns både en klass med Hatha yoga och en klass med yinyoga med mig på schemat.

Det finns också många härliga event runt om i Sverige och ut i världen du kan följa med mig på. Gå in under event i webbshopen så kan du läsa mer om allt roligt, härligt och utvecklande just DU kan komma med oss på.

Samtal / Coaching

Jag har samtalsrum för coachingsamtal i min studio. Varmt och ombonat kan du boka en hel timma med att bara få prata om och varsamt titta på DIG. Att få reflektionstid öronmärkt i din egen kalender, en odelad uppmärksamhet och tillgång till någon som verkligen lyssnar. Bli hörd och sedd bortom jobbprestationer, graciösa yogaställningar eller ditt yttre. Att inte bli dömd utifrån prestation, utan att få tid att titta på de där inre rummen som kanske inte får så stor plats i vardagen.

DET vill jag ge dig som kommer till mitt rum för samtal på Örbäcksvägen i Skövde eller Chalmersgatan i Göteborg. Det går också alldeles utmärkt att boka en samtalstid per telefon.

Mitt sätt att coacha på är att SE hela dig. Gräva fram DITT riktiga JAG och att varsamt leta fram DIN skatt. Många som söker sig till mig har drabbats av, är på väg in i eller på väg ur en utmattning. Då det är en lång resa att bli frisk som många kallar det, brukar jag hålla i handen och gå bredvid, men också ställa frågan lite provocerande. Vad är det att bli frisk för DIG?  Och vill du verkligen tillbaka till det tillstånd du innan utmattningen normaliserade som frisk

Vad LÄNGTAR du efter?

Sömn och koncentrationsproblem

Vid sömn och koncentrationsproblem finns ett antal verktyg vi tillsammans kan utforska, och se vad som verkligen hjälper DIG. Och min väg ur svår ångest blev guidade meditationer och andningsövningar. Kanske, kanske kan det även stilla din?

Jag är utbildad diplomerad coach från Gothia akademin i Göteborg och har studerat katalyserande coachning. Men många av de övningar jag jobbar med och sättet att coacha kommer från det jag själv upplevde fungerade PÅ RIKTIGT i min utmattning, och vägen därifrån.

Jag finns här, det är min drivkraft idag. Att finnas, som ett ljus i mörkret. Och att ge min resa från en sängliggande fågelunge till där jag står idag en mening. Att få hjälpa, guida. Hålla om.

Kan jag bara hjälpa EN människa ur sin utmattning, får min kullerbytta i livet en mening. Ett syfte.

Så maila mig på info@yogasoulmate.se för ett första samtal. Så går vi varsamt därifrån.

Och framåt. PÅ DIN RESA.

Investering för 60 min samtal: 495 kr. På plats i Skövde , Göteborg eller via telefon.

Massage stresshantering

Vi har också förmånen att ha en massör som inriktat sig på stresshantering och massage för dig som upplever stressrelaterade fysiska symptom eller drabbats av utmattning.

Maila bokningsförfrågan till info@yogasoulmate.se

 

Kontakta oss:

Sociala Medier

Instagram : yogasoulmate.se
Facebook: yogasoulmate