Partykryssning – Livets fest – by sea!

Var med och chartra ett eget kryssningsfartyg i fyra dygnet med egen rutt och egna arrangemang och egna gäster som får egna inbjudningar.

Ta med dina bästa vänner, släkt, kollegor eller kanske kunder på århundradets häftigaste firande till havs! Du står i centrum och får livets härligaste dagar ombord på ett av Sveriges största kryssningsfartyg!

Bakom FESTEN 2023 står ett för många ett känt ansikte – Pigge Werkelin – entreprenören från Gotland som inte räds nya projekt. Då Pigge själv nyligen fick ställa in ett stort födelsedagsfirande p g a pandemin kläcktes idén….. ”Varför inte fira tillsammans med fler jubilarer och därmed skapa en megastor fest i flera dagar med massor av likasinnade, festglada jubilarer och deras gäster”.

Som vill vara en av våra jubilarer! Registrera Dig för att få möjlighet att uppleva DIN fest där DU är i centrum – tillsammans med flera andra jubilarer.

Detta får Du uppleva…

Vi erbjuder en helt unik fest under fyra dygn där våra 50 jubilarer kommer vara i centrum hela vägen. Alla ni kommer ha en tröja där gästerna ser att detta är Er fest och det blir en ny för varje dag.

… ombord på ett av Sveriges bästa kryssningsfartyg. Vi avgår från Stockholm 4 juni och vår kryssning börjar med en hejdundrande firarkväll som avslutas med nattkonsert ute på däck under fullmånen. 6 juni, som också är Sveriges nationaldag, ankommer vi till Köpenhamn, där vi marscherar in i staden klädda i blått och gult! Det blir en helt unik nationaldag som avslutas med ett gemensamt firande i centrala Köpenhamn. Varje dag kommer vara fylld av olika musikupplevelser med olika teman, jubilarernas egna mingel, föreläsningar, träning, dans, möten och massor av häftiga, unika upplevelser.

Och Du får en egen värdinna samt möjlighet att samla alla Dina gäster vi minst ett tillfälle i egen restaurang eller lokal ombord. Vi sköter bokningar och inbjudningar till Dina vänner där var och en betalar sin resa och varje deltagare väljer sin kostnad beroende på val av hytt. Alla måltider och över 100 aktiviteter och konserter är inkluderade i priset.

BOKA EVENT