YINYOGA & MEDITATION UTBILDNING

21-22 september i Nässjö
Pris: 2500 kr
Denna kurs består av två utbildningsdagar.
* Kurs i Yinyoga och meditation.
* Du får ett diplom på att du genomfört kursen.
* Efter helgen har du alla verktyg för att kunna göra och leda en egen Yinyogaklass. Du får manual och stöttning.

MER OM KARIN ROSELL

Karin Rosell var affärskvinnan i svart dräkt och högklackade skor som målinriktat drev fem möbelbutiker i området mellan Vänern och Vättern under tolv år. Det fanns ingen tid till vila och återhämtning och just de orden ingick inte i Karins ordbok under de 34 första åren i hennes liv.
YOGAN BLEV RÄDDNINGEN
Vid nyår 2010 kollapsade kroppen, den orkade inte längre hålla tempot Karin levt. Fasaden rämnade och hon blev ett kolli i fosterställning i sex månader. Där kom yogan in i hennes liv. Den förändrade henne totalt och det stressen i hennes liv trasat sönder, byggde yogan upp igen bit för bit.
Idag driver Karin Yogasoulmate som är en yoga- och coachningsportal, hennes eget stolta livsverk manifesterat! Karin har inte bara yogaklasser och event i Sverige – Mallorca, Grekland och Island är några av de resmål hon arrangerar yogaresor till och sprider sin historia. Karin är både utbildad Hatha- och yinyogainstruktör samt certifierad coach.
Karin brinner för att hjälpa människor att landa lite mer hemma, på platsen inombords som är just hemma för dem. Våga bli buren och ha kraften att lyfta.

Välkommen till en helg att hitta DITT sätt att guida. Antingen dig själv eller andra.
Detta är en upplevelse baserad utbildningshelg med DIG i centrum. Inga pekpinnar, prestationskrav eller läxor. En helg att lära och njuta av.

Vi går igenom Yinyogan och meditationens magiska värld och du får färdiga klasser kompendium och meditationer med dig hem.

Anmälan till info@yogsoulmate.se
Plats yoga och wellness center Postgatan 3 i Nässjö i samarbete med Viveca Abrahamssonoch Vabra Gong Center
Tid 10-16 lördag och söndag
Hotell som du bokar själv Högland. Pris enligt booking 1050kr
Lunch äter vi på närliggande restaurang men fika ingår i kursavgiften.

Välkommen 🙏
Pic by Ulrika Claeson Månsson

BOKA EVENT

eventresor