24 oktober 2020

 

LOGGA UT DAG MED YINYOGA MEDITATION TYSTNAD OCH MINDFULWALKING 

24 oktober 2020

Vilken succé våra yogadagar blev i den lilla yogastugan på ön. Nu kommer  vi tillbaka med en ny dag i yogastugan på Torsö i Vänern utanför Mariestad för att finna balans och inre harmoni. En dag för att stressa ner, återhämta dig och koppla bort allt vad prestation och måsten betyder.

Vi startar dagen kl 10 med att lämna ifrån oss våra mobiler för att verkligen logga ut. Stänga ner. Ni får ett journummer, mitt 0709427742 att lämna till familj och vänner så de kan nå er om något akut skulle uppstå så ni måste bli kontaktade.  Tillsammans går vi en mindful walk i skogen och ner till vattnet i tystnad och  stillar tankar och andetag med en guidad meditation  och sedan promenerar vi under tystnad i  trolska skogar tillbaka till yogastugan där en nyttig fika väntar oss. En workshop som ger er verktyg för att hitta lugn och ro i er vardag och även hitta vägen dit följer på schemat innan lunchen dukas upp på glasverandan som vi värmt upp med infravärme och mysiga filtar att svepa in er i.

Efter lunch och en mysig stund på glasverandan väntar en yogasal med en eld sprakande i öppna spisen er för en två timmar lång yinyogaklass. Där vi verkligen låter kropp och själ landa. Karin guidar oss med lugn och fast stämma till vår innersta kärna och vi får möjlighet till att lyssna. att i total tystnad få lyssna till vår egen inre röst.

Vi rundar av vår dag kl 16 med en kopp te och en incheckning. En incheckning i oss själva.

När jag sitter och beskriver dagen känner jag redan nu hur det sjunger i själen och en längtan efter att få dela den här dagen med ER väcker en värme i bröstet.

Antalet platser är begränsade till 10 st för att jag ska kunna ha tid och närvaro att se var och en av er.

 

Anmälan sker via Mail till info@yogasoulmate.se och att du betalar in din avgift på bg 139-2836 senast 10 oktober.

Investering: 895 kr.

Inkl. Mindful walking, fika, lunch, workshop och 2 timmars yinyogaklass.

Har du en bit att åka kan du anlända till ön redan fredag kväll. Sova i en skön säng och vakna med skogen som utsikt. Tillägg 695kr inkl frukost.

Känn dig hjärtligt välkommen.

Kram Yogafröken

Kontakta oss:

Sociala Medier

Instagram : yogasoulmate.se
Facebook: yogasoulmate