Yogakläder

Modell med spännande rygg med knyt som du kan reglera och med fina trycket faith hope love fram i svart. Toppen är i one size och i våran svensktillverkade trikå, 95% bomull och 5% elastanord. Storleken fungerar S-L. En topp både till yogan och fest, ursnygg till Santosha baggy.

799kr

Denna cardigan i one size svart med 7 chakras på ryggen. Modellen har huva och går ner över rumpan. Ett härligt plagg att ta på efter yogapasset.

899kr

Tabita top i one size är våran mest populära modell. Denna i vår nya färg deep taupe med Lotustryck fram.

Bröstvidd 120cm Längd 118cm

799kr

Tabita top i one size är våran mest populära modell. Denna i vår nya färg deep taupe med Lotustryck fram.

Bröstvidd 120cm Längd 118cm

799kr

Rosa Kelim Mönstrad Yoga Matta

Skapa dig själv en mysig och inspirerande ”yoga shala” hemma med hjälp av vår otroligt vackra rosa kelim mönstrade yogamatta. Yoga mattan ”rosa kelim” är som ett smycke i sig och en fantastiskt fin inredningsdetalj för dig och ditt hem. Så låt alltid din yogamatta ligga framme, som en påminnelse att ge dig själv lite egentid – och som en konsekvens av att redan ligger där kanske du tar den där tiden.. För Yoga ger dig mer styrka, större smidighet, bättre balans, större kroppskännedom, inre stillhet och avslappning. Med andra ord yoga är bra för dig! Så ta dig tid med din yoga matta, om inte varje dag, så iaf några gånger i veckan. Lägg dig bara ner på mattan och andas, känn in, reflektera och försök att släppa taget för en kort stund.
Att göra detta regelbundet, det ger en sådan otroligt positiv effekt för både kropp och knopp… Lägger du också till några väl valda yoga övningar, asanas, så är det givetvis än bättre. Och som en konsekvens av det så kommer du känna av den härliga, boostande och återhämtande effekten av vad aktiv vila faktiskt ger.
WMY’s yogamattor är tillverkade av ekovänliga material – biologiskt nedbrytbart och återvinningsbart material.
100% naturgummi och med en ovansida av mjuk vegansk mocka.

899kr

Leopard mönstrad Yoga Matta – älskar du djurmönster är detta mattan för dig – den är grym!

Yoga kommer ge dig mer styrka, större smidighet, bättre balans, större kroppskännedom, inre stillhet och avslappning. Med andra ord yoga är bra för dig! Låt alltid din yogamatta ligga framme, som en påminnelse att ge dig själv lite egentid – och som en konsekvens av att mattan framme där kanske du tar den där tiden.. För Yoga ger dig mer styrka, större smidighet, bättre balans, större kroppskännedom, inre stillhet och avslappning. Med andra ord yoga är bra för dig! Så ta dig tid med din yoga matta, om inte varje dag, så iaf några gånger i veckan. Lägg dig bara ner på mattan och andas, känn in, reflektera och försök att släppa taget för en kort stund. Att göra detta regelbundet, det ger en sådan otroligt positiv effekt för både kropp och knopp… Lägger du också till några väl valda yoga övningar, asanas, så är det givetvis än bättre. Och som en konsekvens av det så kommer du känna av den härliga, boostande och återhämtande effekten av vad aktiv vila faktiskt ger. WMY’s yogamattor är tillverkade av ekovänliga material – biologiskt nedbrytbart och återvinningsbart material. 100% naturgummi och med en ovansida av mjuk vegansk mocka.

899kr

Vita yogakläder – HAMSA yoga top är en helt underbar top med råa kanter, v-hals och ett stort härligt tryck i vinrött. Vill du matcha?

499kr