YOGARETREAT

I oktober, när dagarna blir mörkare och kortare bjuder jag in till en härlig hösthelg på Skalkariket. Min vän och kollega Karin @yogasoulmate.se (som driver Skalkariket) är med som sidekick hela helgen och ser till att vi har det bra.

@skalkariketkonferensgard ligger mellan Mariestad och Skövde och du tar dig dit med bil, tåg eller cykel (om du bor nära).

Vi kickar igång retreatet på lördagen (8/10) och avslutar på söndagen men för dig som vill maxa vistelsen (och kanske längtar efter att komma ifrån vardagen en lite längre stund) ges möjlighet att checka in redan på fredagen. Då tar vi ett glas bubbel i orangeriet och landar mjukt in i helgen.

Retreatet bjuder på tre yogaklasser, två skogsbad/meditation/inspirationsföreläsning (beroende på väder och vind), övernattning, frukost, två luncher (lördag och söndag) samt middag på lördagkväll. Jag plockar även med min Reiki-bädd och möjlighet att boka behandling finns.

Du investerar 2600 kronor (early bird fram till 1/9, sedan 2860 kronor) och då ingår allt (tillägg för enkelrum tillkommer, annars del i dubbelrum).

All info finns på min hemsida: https://www.stillatankar.com/k-u-r-s-e-r-a-k-t-u-e-l-l-t.

Jag ser fram emot att ta hand om dig under några härliga höstdagar. Och jag vet att Karin också gör det.

Välkommen!!

BOKA EVENT