YogaSoulmate har en egen yogastudio i centrala Skövde.

Ett själsligt spa på Örbäcksvägen 11 c i Skövde finner ni en härlig och avkopplande atmosfär med möjlighet till  yoga, coachningssamtal, spamassage och helhetsbehandlingar för kropp och själ. Vi erbjuder yogaklasser flera kvällar i veckan  och ordnar event för företag och privatpersoner. Vi har här skapat en plats för människor att mötas på.

Yogasoulmate startades redan 2012 på en gård utanför Mariestad.

Idag ligger min fysiska studio på Örbäcksvägen 11 c i Skövde. Där har jag skapat en själslig oas för dig mitt i stadens landskap för att kunna vara med dig själv, för dig själv och få tid att hitta hem till just dig.

I den lilla vackra studion finns en yogasal för 15 personer. Där hålls klasser flera gånger i vecka, både med mig, Kain Rosell som grundat yogasoulmate och med inbjudna gästlärare.

Jag Karin är utbildad Hatha och yinyogainstruktör. Och mina yogis brukar kalla min yoga för Karinyoga. Jag blandar och ger likt en påse med smågodis.

Varje vecka finns både en klass med Hatha yoga och en klass med yinyoga med mig på schemat.

 

Det finns också många härliga event runt om i Sverige och ute i världen du kan följa med mig på. Gå in under event eller resor så kan du läsa mer om allt roligt, härligt och utvecklande just DU kan komma med oss på.

Kontakta oss:

Sociala Medier

Instagram : yogasoulmate.se
Facebook: yogasoulmate