Yogatermin i Hova

75 minuter – 10 st tisdagar

Kl 17:30
10 tisdagar i Hova – från 1 september till 8 december

En yogatermin för alla, en dryg timma för att bara vara i ditt eget sällskap och få bli guidad i lugn och mjuk yoga för kropp och sinne. Är du en van yogini, kommer du känna igen dig är de en ren nybörjare hälsar jag dig lite extra välkommen. Min enda regel när vi sätter oss på yogamattan är att du inte får gå in i prestation. Yogan jag utövar och vill sprida är att du får landa och KÄNNA din kropp och låta det ordet YOGA betyder. Förena. Förena kropp och själ. Där jobbar vi. Inte på att stå, sitta eller utföra en position som den ser ut i en yogabok eller i en söndagsbilaga i en stor tidning. Min yoga är för ALLA. Ni som yogat för mig i Hova tidigare vet vad jag försöker beskriva. Min yoga är för alla. i Hantverkshuset finns det gott om plats för att kunna hålla avstånd i dessa konstiga tider. Ta med en yogamatta om du har och en filt. Har du ingen matta, hojta så tar jag med en extra.

Jag kommer hålla en hel termin i Hova. 10 tisdagar samlas vi i Hantverkshuset kl 17.30 och yogar med start 1 september. Terminen sträcker sig till 8 december. Vet DU redan nu att DU vill ha en plats.

Betala in 1.495 kr på bg 139-2836 eller swish 0709427742 och ange ditt namn samt HOVA.

Och som gästlärare kommer jag ha Charlotte Hansson, hon har tidigare lett yogan de år jag bodde i Göteborg och är utbildad av mig. Så vi kommer komplettera varann fantastiskt. Tillsammans är vi starka.

Pris 1.495 kr

 

Tidigare event

Kontakta oss:

Sociala Medier

Instagram : yogasoulmate.se
Facebook: yogasoulmate