Föreläsningar

Sedan 2012 har jag föreläst om min resa från en liten utbränd fågelunge i en säng till att i dag stå som företagsledare för mitt eget företag igen och om de mödosamma läxor livet var tvungen att lära mig för att komma på benen igen.

En stark och personlig berättelse, som också innehåller många tänkvärda tekniker, övningar och aha-upplevelser för dig som lyssnar. Jag delar med mig av verktyg för att sätta stopp på skenande hjul innan det är för sent, tekniker att använda både privat och i yrkeslivet. För dig som enskild individ och för gruppdynamik på din arbetsplats. En föreläsning om det som vi har som största folksjukdomen idag, stress.

Jag har föreläst både i Sverige, på Mallorca, på Island och Åland. Jag har föreläst för 600 personer och för 3st. Inget uppdrag är för stort eller för litet. Min drivkraft med mina föreläsningar är, kan jag rädda EN person från att gå så djupt som jag gjorde i min utmattning. Så är min resa, min kamp, min strävan värd allt.

Välkommen att höra av er med en intresseförfrågan om att komma till just ditt event, din arbetsplats eller din förening.

Maila info@yogasoulmate.se för kostnadsförfrågan och tillgänglighet.

forelasning-yogasoulmate