Samtal Coachning

DISTANSKURS eller SAMTAL

Jag har länge velat dela med mig av det som mitt livs kullerbytta lärde mig. Att steg för steg hjälpa andra i samma situation. När hjärnan brinner, när kroppen inte vill eller när stressen känns som ett strypgrepp.

  • 5 veckors kurs varje onsdag per distans – Du får varje kurstillfälle på mail

Utbränd, utmattad eller symptom som frammanats av stress? En kurs för dig. Jag har skapat en 5 veckors kurs för just dig som känner igen dig i symptomen jag beskrev.

Varje onsdag i 5 veckor skickas en ny kursdel till dig som du i lugn och ro i DIN takt kan ta dig igenom. Vi tar både yogan, andningen och medtationen till hjälp. Vi samlas också en heldag i alla som gått kursen på distans och yogar och utbyter erfarenheter samt hjälper och stöttar varann efter föreläsning och återhämtningsyoga. Vi vilar i yogan, det blir ingen flödande fysisk yoga, utan en restorative inspirerad yoga med olika övningar i avslappning och att lära sig släppa taget.

Kursmaterialet skickas på onsdagar veckovis. Vi har olika teman varje vecka och ni får olika övningar och tips hem att praktisera för att lugna kropp och själ efter varje tillfälle. Vi kommer hantera vad som händer i kroppen när vi utsätts för stress, hur hjärnan reagerar. Vi kommer lära oss återhämtande yoga och guidas i avslappnande meditationer. Vi kommer vara en liten intim grupp, då jag själv vet att det är jobbigt med för många människor på en gång när du lider av utmattning. Det blir för stor stimulans.

Har du frågor är du hjärtligt välkommen att maila på info@yogasoulmate.se. Anmälan gör du här eller via mail. Känn dig välkommen att ta ditt första steg mot en stadigare grund i livet.

Läs gärna min resa som utbränd för att få en inblick i min väg ur utbrändheten på den här sidan på bloggen, scrolla ner till de tre allra första inläggen.

Namaste
Karin

Samtal per telefon

Ge dig själv värdefull tid. En hel timma med att bara få prata om och varsamt titta på DIG.

Att få reflektionstid öronmärkt i din kalender, en odelad uppmärksamhet och tillgång till någon som verkligen lyssnar. Bli hörd och sedd bortom jobbprestationer, graciösa yogaställningar eller ditt yttre. Att inte bli dömd utifrån prestation, utan att få tid att titta på de där inre rummen som kanske inte får så stor plats i vardagen.

Mitt sätt att coacha på är att SE hela dig.
Gräva fram DITT riktiga JAG och att varsamt leta fram DIN skatt. Många som söker sig till mig har drabbats av, är på väg in i eller på väg ur en utmattning. Då det är en lång resa att bli frisk som många kallar det, brukar jag hålla i handen och gå bredvid, men också ställa frågan lite provocerande. Vad är det att bli frisk för DIG? Och vill du verkligen tillbaka till det tillstånd du innan utmattningen normaliserade som frisk?

Vad LÄNGTAR du efter?
Vid sömn och koncentrationsproblem finns ett antal verktyg vi tillsammans kan utforska, och se vad som verkligen hjälper DIG. Och min väg ur svår ångest blev guidade meditationer och andningsövningar. Kanske, kanske kan det även stilla din?

Jag är utbildad diplomerad coach från Gothia akademin i Göteborg och har studerat katalyserande coachning. Men många av de övningar jag jobbar med och sättet att coacha kommer från det jag själv upplevde fungerade PÅ RIKTIGT i min utmattning, och vägen därifrån.

Jag finns här, det är min drivkraft idag. Att finnas, som ett ljus i mörkret. Och att ge min resa från en sängliggande fågelunge till där jag står idag en mening. Att få hjälpa, guida. Hålla om.

Kan jag bara hjälpa EN människa ur sin utmattning, får min kullerbytta i livet en mening. Ett syfte. Så maila mig på info@yogasoulmate.se för ett första samtal. Så går vi varsamt därifrån. Och framåt. PÅ DIN RESA.

Jag även erbjuder samtal på plats på Kaplansgatan 32 i Skövde.

Priset på telefon och på plats är 895kr per timma .