RESOR

RESOR

10-17 maj 2020

Yogaboost på Mallorca

9995 kr

Vad fantastiskt roligt att just om DU skulle vilja åka med oss till Mallorca!!

Vi kommer bo på Hotel Feliz i hamnen i Palma med gångavstånd till vårt yoga och tränings ställe uppe i naturreservatet vid den lilla kyrkan med utsikt över havet.

Vi yogar och tränar varje dag. Vi går pw längs vattnet, vi får workshops och föreläsningar samt umgås och njuter av den vackra ön Mallorca.

Kursen som pågår 10-17 maj och innehåller allt du behöver för att boosta dig och plocka fram det bästa ur just DIG och kostar 3500kr.

Det prisbelönta och nu redan helt fullbokade designhotell vi lyckats få rum på kostar 6500kr inkl frukost turistskatt och havsutsikt under en vecka per person. ( Del i dubbelrum)

Vi kommer göra utflykter till lokala små stränder dit vi tar lokalbussen och vi kommer göra utflykter upp i bergen med det välkända tåget i trä som tar oss genom apelsinodlingar och olivlundar .

Vi äter gott hos Emililo Ingrosso på hans La perla och vi besöker den medeltida bakgården med ett ton frukt för en drink i fantastisk miljö.

Buss tåg och mat bekostar ni själva. Och ni väljer själva vilka utflykter NI vill åka med oss på och vilken typ av mat ni är sugna på. Det som ingår i resan eller rättare sagt i hotellkostnaden är en fantastisk frukostbuffé . Den är sagolik!!

Jag och Erica guidar er genom veckan med varsam hand och det kommer även finnas gott om tid för egen reflektion shopping och vila.

För att knipa en plats anmäler du dig till info@yogasoulmate.se och betalar in 995kr i anmälningsavgift till  bg 139-2836 och anger Mallorca maj 20.

Resterande av kursavgiften 2505 kr betalas innan 31 Jan 2020.

Hotellet ska betalas direkt till hotellet .Hotellet ska vara betalt 30 mars. Och info om det kommer i god tid till er. Jag kommer hålla i all administration för att det ska vara ENKELT för dig som deltagare.

Mycket lagar och regler att förhålla sig till?

Flyget bokar du själv.

Vill du ha hjälp med vilken flight som passar just dig. Så hjälper jag gärna till och rekommenderar. Hör bara av dig.

Vi längtar redan. Efter just DIG och till Mallorca!!!

 

Kramar

Karin och Erica ?

 

Länk för att dela eventet (kopieras och klistras in):
https://www.yogasoulmate.se/event/#yogaboostmallis

Tidigare resor:

Vi har varit i Palma, Dubai, Italien och många andra härliga platser för våra resor. Minnen för livet.

Kontakta oss:

Sociala Medier

Instagram : yogasoulmate.se
Facebook: yogasoulmate