Yogaresa till Mallorca!!

En ny yogaresan till Mallorca 11-14 september. Halleluja!!
Med mig i höst har jag inspirationen själv Åza Brennander och yogaläraren Anna Wahlberg.
Årets resa toppas med PT Betty Wassenius som håller oss starka genom livet med enkel funktionell träning.
Nyp mig i armen vilken RESA det kommer bli!
Vi yogar varje morgon innan frukost med utsikt över hamnen i Palma.
Vi njuter av en magisk frukostbuffé på Hotel Feliz ( ja man FÅR dricka cava till frukost på mina resor) och sen följer en inspirationsföreläsning och workshop innan lunch. Vi solar badar och shoppar på eftermiddagen och sen samlas vi gör ytterligare en yogaklass och ett träningspass på sen eftermiddag. Varje kväll går vi ut på handplockade restauranger och äter en god middag tillsammans. Sen börjar vi om med morgonyoga igen. Livet på en pinne!
Häng med!!
Flyget bokar du själv. Men hotell frukostbuffé och all inspiration och träning samt yoga bokar du hos mig på Mail info@yogasoulmate.se eller hos mina inspiratörer. Resan inkl del i dubbelrum med balkong och havsutsikt kostar 6995kr. Välkommen!!
P s vill du förlänga med extra nätter på Feliz så hjälper jag dig gärna!!
Kram 🥰

BOKA EVENT

eventresor