OM YOGASOULMATE

Jag var affärskvinnan i svart dräkt och högklackade skor som målinriktat drev 5 möbelbutiker i området mellan Vänern och Vättern under 12 år.

Det fanns ingen tid till vila och återhämtning. Just de orden ingick inte i min ordbok under de första 34 åren i mitt liv. Nyår 2010 kollapsade kroppen, den orkade inte längre hålla tempot jag levt. Fasaden rämnade och jag blev ett kolli i fosterställning i 6 månader. Där kom yogan in i mitt liv. Den förändrade mitt liv totalt och det stressen trasat sönder, byggde yogan upp igen bit för bit.

Idag driver jag Yogasoulmate som är ett yoga och coachningsportal, mitt eget stolta livsverk manifesterat! Jag har inte bara yogaklasser och event i Sverige. Mallorca, Grekland och Island är några av de resmål jag arrangerar yogaresor till och sprider min historia. Jag jobbar även som krönikör i tidningen Yoga för dig. Jag är både utbildad Hatha- och yinyoga instruktör samt certifierad coach.

Yogasoulmate startades 2012 på en gård utanför Mariestad. Jag är utbildad Hatha och yinyogainstruktör. Och mina yogis brukar kalla min yoga för Karinyoga. Jag blandar och ger likt en påse med smågodis.

yoga-soulmate

Som terapi åkte jag iväg på en yogaresa och där hittade jag verktygen ut ur min utmattning. Det har varit en lång resa och den är inte över ännu. Idag finns här och nu, det är min drivkraft idag. Att finnas, som ett ljus i mörkret för andra. Att min resa från en sängliggande fågelunge till där jag står idag har en viktig och betydelsefull mening. Att få hjälpa, guida. Hålla om. Kan jag bara hjälpa EN människa ur sin utmattning får min kullerbytta i livet en värdefull mening. Ett syfte.

– Karin Rosell, Yogasoulmate

DSC_0588-palma (1)

Samtal / Coaching

Har du inte möljighet att träffas så genomför vi samtalet över telefon eller zoom. Vi avsätter en hel timma med att bara få prata om och varsamt titta på DIG. Att få reflektionstid öronmärkt i din egen kalender, en odelad uppmärksamhet och tillgång till någon som verkligen lyssnar. Bli hörd och sedd bortom jobbprestationer, graciösa yogaställningar eller ditt yttre. Att inte bli dömd utifrån prestation, utan att få tid att titta på de där inre rummen som kanske inte får så stor plats i vardagen.

Mitt sätt att coacha på är att SE hela dig. Gräva fram DITT riktiga JAG och att varsamt leta fram DIN skatt. Många som söker sig till mig har drabbats av, är på väg in i eller på väg ur en utmattning. Då det är en lång resa att bli frisk som många kallar det, brukar jag hålla i handen och gå bredvid, men också ställa frågan lite provocerande. Vad är det att bli frisk för DIG? Och vill du verkligen tillbaka till det tillstånd du innan utmattningen normaliserade som frisk

Vad LÄNGTAR du efter?

Sömn och koncentrationsproblem

Vid sömn och koncentrationsproblem finns ett antal verktyg vi tillsammans kan utforska, och se vad som verkligen hjälper DIG. Och min väg ur svår ångest blev guidade meditationer och andningsövningar. Kanske, kanske kan det även stilla din?

Jag är utbildad diplomerad coach från Gothia akademin i Göteborg och har studerat katalyserande coachning. Men många av de övningar jag jobbar med och sättet att coacha kommer från det jag själv upplevde fungerade PÅ RIKTIGT i min utmattning, och vägen därifrån.

Jag finns här, det är min drivkraft idag. Att finnas, som ett ljus i mörkret. Och att ge min resa från en sängliggande fågelunge till där jag står idag en mening. Att få hjälpa, guida. Hålla om. Kan jag bara hjälpa EN människa ur sin utmattning, får min kullerbytta i livet en mening. Ett syfte.

Så maila mig på info@yogasoulmate.se för ett första samtal. Så går vi varsamt därifrån.

Och framåt. PÅ DIN RESA.

Investering för 60 min samtal: 495 kr. På plats i Skövde , Göteborg eller via telefon.

Massage stresshantering

Vi har också förmånen att ha en massör som inriktat sig på stresshantering och massage för dig som upplever stressrelaterade fysiska symptom eller drabbats av utmattning.

Maila bokningsförfrågan till info@yogasoulmate.se

Jag driver fortfarande all min verksamhet på konferensgården Skalkariket utanför Mariestad.

Där håller jag mina klasser, retreat och där kan du komma på coachning. Gården är utrustad med yogasal, pool, hotellrum, spa och matsal.

Gå i på Skalkariket.se för att läsa mer om oss.