Det bästa från Como sjön !!

Vilken fantastisk resa vi hade.
Jag var tvungen att smälta allt innan jag kunde dela med mig.

En sak är säker, vill du bli nykär i din partner, åk till Comosjön. Miljön, maten, vattnet, solen, människorna, vinet, shoppingen. Ja det finns verkligen allt för att skapa en romantisk semester 🌞❤️.

 

Vi hade fått ett tips om byn Bellagio i hjärtat av sjön och bokat in oss två nätter där. Det ångrar vi inte en sekund. Vi bodde på ljuvliga Hotel Florence och åt två kvällar i rad på en liten ljuvlig pärla vid vattnet med fantastisk service och mat.

Första kvällen åt vi båda en pasta rätt som tillagas vid bordet i en stor parmesan ost, sjukt gott !!

Dag tre tog vi båten till nästa by.
Menaggio. Ytterligare en liten pärla. Fast utan den shopping och det utbud av restauranger som Bellagio har.

Jag tog en PW före frukost och sprang på en limousine service med en Rivabåt. Det var Kjells dröm att åka, så jag bokade en tur bara för oss efter lunch ända till Como. Gissa om det spädde på kärlekskontot. Han var i himlen !!

Tyvärr fick jag bara film på honom, det går inte ladda upp hör. Men GLAD va han 😂.

Vi passerade också både James Bond huset med dess fantastiska trädgård och huset den kände George bor i.  Ingen av dessa herrar var på plats. Men vem behöver tårta när man redan har kalas 🥳 liksom ?

Våra sista tre dagar spenderade vi i staden Como. Det är lite av en storstad om du kommer från de två tidigare byarna.

Det blev två olika hotell . Ett litet konstnärshotell nere vid vattnet i stan och ett större komplex med pool uppe på höjden. Båda lika charmiga på sitt sätt.

Sista dagen rörde jag mig inte ur fläcken. Helt slut och uppfylld av alla intryck låg jag vidden pool och njöt en hel dag. Och det var verkligen pricken över i:et.

Vi avslutade med en fantastisk middag på Hilton där vi bodde sista natten.
Vilken helt fantastiskt resa!! Vi njöt varje sekund.

Att få den här upplevelsen tillsammans efter allt vi gått igenom. Allt livet både gett oss  och tagit av oss. Åren vi slet med växande bolag och noll likviditet. Småbarnsåren med 9 möbelaffärer. En uppslitande och sårig skilsmässa och fem års krig.

Att då lyckas börja om. Och den här gången försöka göra rätt. Är sannerligen inte enkelt.
Men jag är ödmjukt tacksam för att vi får den här tiden nu i våra liv. För som ordspråket säger. Efter regn kommer solsken ☀️.

Och exakt just nu. Njuter vi av att den strålar.
solen. Och kärleken ❤️

Kram

Karin