Att få leva sin dröm!!

Just den här morgonen sitter jag på ett tåg till Göteborg för att möta upp vackra modiga klienter som vill titta på sitt liv och ta steg mot sina drömmar.

Då slår det mig. Tänk att jag får göra detta. Imorse till kaffet på säng pratade vi om vårt liv innan min utmattning jag och Kjell.

I alla år gömde jag mig bakom att jag var tvungen att vara på ett visst sätt eller uppoffra mig på nästan alla plan för att få livet att fungera.

Kjell svarade som vanligt att det valet gjorde du.

Jag brukar bli sjukt provocerad av just den repliken. Ja, jag gjorde valet, men omständigheterna skapade just de förutsättningarna.

Tittar jag på mitt liv idag, så skulle förutsättningarna vara exakt de samma. Jag skulle kunna vara på exakt samma plats och göra exakt samma uppoffringar.

Men det gör jag inte. Idag tar jag ansvar för mitt liv. Mina val och min tid.

Det betyder såklart inte att jag inte är lyhörd för andras behov eller finns för min familj, tvärtom. Jag finns där mer med hjärtat idag.

För nu kan jag välja. Jag gör inte lika mycket av ansvar eller tvång. Och den enda som tvingat mig innan är just jag. Mina demoner om hur en mamma hustru vännina syster dotter och värdinna skulle vara.

Idag är jag mer jag.

 

Se vart livet tog mig!!

Jag får hålla yogaklasser. Jag får coacha klienter. Jag får föreläsa. Jag får hålla vår gård öppen för andra som vill göra SIN resa.

 

Att tacka livet eller andra för det som jag nu får uppleva vore enkelt . Istället tackar jag mig. Jag tog ansvar!! Jag gjorde jobbet. Förändringen.

Det är ett ständigt pågående arbete, det inuti, men ack SÅ värt det !!

I maj erbjuder jag Tre tillfällen coachning hos mig för 1500kr . Det blir en rivstart på DIN resa!!

Skicka mig ett Mail på info@yogasoulmate.se så hittar vi DINA tider !!

välkommen !

Kram Karin è