Vilken fantastisk påsk !!

Hoppas du haft en påsk som varit lika fantastisk som min.

Att du fått en ledighet och en återhämtning på det sätt DU önskar.

Det är lätt att gå vilse i förväntningar och måsten. Att det måste se ut som det alltid gjort och att det är ett ok att bära i generation från generation. Men du har rätt att göra exakt det DU vill.

Vi firade påsk innan påsk med våra små , det gick alldeles utmärkt.

Jag och Kjell flydde allt vad måsten och borden heter och tog en lång påskledighet i Åre. Det var helt ljuvligt!!

Vi fick fyra dagar i strålande solsken med skidåkning och god mat.

 

 

På långfredagen upplevde vi även en helt magisk skoter tur på Åreskutans baksida. Vi åkte på skrå så högt det var möjligt och det var en vidunderlig upplevelse!!

 

 

Självklart hann vi med både yogaklasser och spa på Fantastiska Copperhill.

Vi har ätit magisk mat, Kjells favorit förrätt blev saltgurka och vodka. En rysk förrätt som han tyckte var ljuvlig, jag höll mig dock till fransmännen och tog ostron ;)

Han kämpade på med sin förrätt på kvällarna som ni ser. Den beställdes in inte mindre än tre kvällar. Jag tänkte dock att förnyelse är mer min dygd, så jag avvek även med löjromchips.

Det var en tuff resa som ni förstår ;)

Vi har klarat oss från benbrott och skador även om vi inte är några extrem åkare så har vi varit i backen från kl. 10 på förmiddagen till de stängt och sista skidbilen upp till Copperhill gått hem kl. 17.

Sista skiddagen tänkte vi att nej, när klockan var 16. Nu är vi trötta i benen och tar sista ankarliften upp till Björnen och tar en grön backe ner till torget och åker hem och njuter av spa istället. Vad händer, jo liften går sönder såklart, och det sista lilla åket blev först en röd backe, sedan en sittlift nästan ända upp och en riktigt brant backe hem för trötta ben. När transportleden ner mot Björnen och ytterligare en ankarlift tog vid var det riktigt isigt och ganska puckligt. Där stöp Kjell ganska rejält, och 1000 tankar flög genom mitt huvud. Man ska aldrig göra sista åket, oh nej nu bröt han ryggen, lever han o s v.

Men lika glad reser han sig upp och letar fram sina skidor i en ravin och står på vidare.

En sak är säker, är JAG lika levnadsglad när jag är 70 och kan åka både slalom, köra skoter på fjället och gå på ganska avancerade yogaklasser med en amerikanska. DÅ är jag mer än nöjd.

Ibland får vi lite kommentarer om vår åldersskillnad, och ja det är nog inte så konstigt. Och livet har gett oss  mer utmaningar än vad vi ibland mäktat med. Men här står vi nu, efter 5 års paus. Starkare enade och med en ihop pusslad familj igen.

Det kan ingen ta ifrån oss.

Ha nu en riktigt FIN vecka!!

 

Vi ska ladda om för att hålla yogaretreat på gården i helgen.

Det finns två öppna klasser om du vill komma på lördag eftermiddag.

Ett gongbad kl. 14 då du bara ligger still på din yogamatta och tar in vibrationerna från gongarna. De tar sig in till cellnivå och läker det som behöver läkas.

Eller en bubblig Cavayoga kl. 16 då vi med glädje som tema bubblar oss igenom en härlig klass och fyller på kontot för skratt och glädje. Vi avrundar med lång helande yoganidra.

Båda klasserna kan du anmäla dig till via sms till mig Karin. 0709427742. Du investerar 250 kr per klass eller 400 kr för båda klasserna.

Känn dig MER än välkommen .

 

Kram fån oss !!!