Påskfest innan blåkulla

Då vi drar norrut redan ikväll, så har vi redan nu firat påsk med de små innan avfärd.

Påskägg, lekar, sol och lite god mat stod på schemat.

I julklapp fanns nämligen en resa till Åre och Copperhill.

Så om några timmar går nattåget norrut.

Halleluja så härligt det ska bli.

Då måste man ju samla klanen och påskmysa innan såklart!!

I år hade påskharen varit finurlig, så vi fick leta länge innan vi hittade våra påskägg. Och den med skarpast blick var naturligtvis Alfons.

Farmor försökte förklara att hon skulle på äventyr över påsk och att det blåkulla som  var målet, besviket insåg han att han inte fick åka med. Då gjorde vi en deal, att nästa år då han fyllt 5, då fick han åka med på kvasten till blåkulla. Men med mamma Anna gjorde jag en pakt, nästa år åker vi hela klanen, då är även Hugo mogen för ett åk eller två.

Så nu måste jag skynda och packa bilen, för tåget avgår om någon timme från Skövde. Det blir en vecka bara jag och Kjell. Det kan vi verkligen behöva. Det har  varit en lång höst och vinter med galet mycket jobb, inställda resor och sjukdom. Nu åker vi!!

Och idag fick jag ett mail som gjorde mig galet lycklig, ett samarbete kommer inledas i höst som jag sett fram emot och längtat efter länge, så det första jag ska göra när jag anländer Skalkariket efter påsk är att åka på möte. Alltså, när man följer sitt hjärta och sina drömmar. Då slår de in!!

Och redan nästa helg är det en fantastisk retreat på Skalkariket med mig och Anna. Min vän Anna som lägger tarotkort och också är en duktig yogainstruktör samtidigt som hon driver den vackraste hästgården i Stockholm, driver hästpodden och är en eftertraktad dressyrtränare.

Vill DU ha en sista minuten plats nästa helgs retreat, som du kan läsa om här:

En helg för DIG !!

Så hojta bara till på mail eller på sociala medier så löser vi en sista minuten plats såklart.

Anna kommer redan på fredagen, vill Du även om du in te kommer på kursen ha en tarotläggning av Anna så finns det tider fredag kväll och lördag eftermiddag. Priset är 500 kr för 45 minuter. Hon är fantastisk, missa inte det!!

Är du hästägare och vill anlita Anna som privat tränare hemma hos DIG eller i ett ridhus i närheten av Skalkariket går det också bra på fredag eftermiddag nästa vecka. Att få träna för Anna som ihop med flera kända profiler driver hästpodden är en ynnest.

Och jag har skapat ett special pris till just er som läser min blogg.

35 minuter för 400 kronor för ett ekipage eller 45 minuter för två ekipage 550 kr.

Skicka förfrågan till mig på info@yogasoulmate.se

Och SIST men inte minst CHAMPAGNEYOGAN nästa lördag kl 16. Där finns tre platser kvar. Bara hugg dem via ett mail till info@yogasoulmate.se

Nu kallar fjällen !!!!

Puss och ha en fin fin påsk

Kram Karin