Att göra en tavla…

Tänk att få kombinera en dag på vår vackra gård av yoga och måleri. En dröm!!

Söndagen den 14 maj har jag bjudit in en kär vän och grymt  duktig konstnär att guida oss, Maria Alloh, till att gestalta det som finns där inuti i hjärtats oändliga oändlighet ner på en målarduk. Det är alltså en dag att få kliva in i dig själv med yogan och meditationens hjälp och sedan få en tom målarduk och allt du behöver i guidning, penslar och färg för att ge uttryck för din innersta längtan. Maria Alloh är en gudinna i sin egen uppenbarelse och en inspirerande lärare i Vedic Art.

Vedic art är en intuitiv målerimetod som ger dig verktyg att komma i kontakt med ditt hjärta, och låta din inre värld manifesteras på en tom duk. Du behöver absolut inte ha konstnärlig talang eller tidigare erfarenhet av att måla, det här är en dag utan prestation. Bara värme kärlek och ren målarglädje. Jag kommer guida er som alltid i min yogasal, med en enda regel, att inte gå i prestation. Detsamma är Marias filosofi.

Jag blir alldeles varm i hjärtat av bara skriva om den här dagen!!

Vi yogar, äter god mat, tar en promenad i den vackra naturen runt Skalkariket, målar ur hjärtat och badar bubbelpool.

En drömdag helt enkelt!!

Vi samlas på Skalkariket kl 10 och beräknas vara klara kl 16.

Lunch fika yoga bubbelpool måleri samt duk, penslar och ljuvlig gemenskap ingår!!

Investering 1495 kr

Men bokar du din plats innan 31 mars får du early bird pris till 1295 kr.

Du bokar din plats med ett mail till info@yogasoulmate.se.

Tänk att jag får ha detta som jobb, vilken skatt!! Det trodde jag aldrig, då för 12 år sedan när jag var inskriven på institutet på stressmedicin. Att de mörkaste mörka kunde ge mig det ljusaste vackra.

Vilken resa. Just i eftermiddag har jag fått guida några kvinnor som är på samma resa. Detnär en ynnest att få gå bredvid och varsamt hålla om och hålla upp.

 

I morse vaknade jag till en total snöstorm igen, lite trött efter en lyckad kväll när jag och Kjell överraskade och firade min vän Annika på hennes födelsedag. Det blev god mat, bubbel och lite nattsudd framför brasan med högt i tak och många skratt. Kjell kom på den geniala iden att anmäla henne till  nästa säsong av Hotell Romantik, ha ha!! Vi får väll se vad hon säger när det blir skarpt läge, han har ju en viss övertalningsförmåga min man, men här kan ha mött sin överkvinna. Framtiden får utvisa helt enkelt!!

Jag väcktes av ett telefonsamtal från sonen som bad om farmor vab, då Kung Alfons var lite krasslig idag. Och självklart fick han komma till farmor. Vi har lekt med lego, busat i yogasalen, tränat i farfars gym och byggt kojor med yogabolster. Så det var ingen tuff bacill den här gången. Vi hade en fin dag helt enkelt innan mina klienter dök upp och farmor fick jobba.

 

Hoppas du inte snöat inne och att solen tittar fram som den just gjorde här innan du kurar skymning.

Och att du har en lika snäll granne som jag, för nu hör jag en lastmaskin på uppfarten som gör gården framkomlig igen!!

 

Tack JOHAN!!!

 

På återhörande

Karin