Att ha förebilder.

Den här kvällen har spenderats i en kall ishall i metropolen Töreboda.

Sonen har spelat ishockeymatch och vi tog med de små trollen för att heja på såklart.

Jag såg väll inte hela matchen, det är synd att påstå, då Alfons tycker att det bästa med ishallar är att springa i de oändligt långa korridorerna under läktaren. Ikväll lyckades han även inspirera sin lillebror, så det var nog lika svettigt för farmor som för Oliver i mål under en period.

Men att de ser upp till sin pappa råder inget tvivel om. Ikväll hejade så bra att han lyckades ihop med sitt lag återigen att vinna ett derby. En trött men lycklig son hämtade sina små troll och tog med dem in i omklädningsrummet ikväll när han blev matchens lirare. Om det byggde på längtan att bli hockeyspelare när de blir stora, eller förskräckte dem förtäljer icke historien dock ;)

Tänk vad viktigt det är med förebilder och att våra barn både känner trygghet, värme även får se sina föräldrar utvecklas och leva. Inte bara jobba och sitta hemma framför tvn. Utan verkligen se och uppleva att mamma och pappa har fler roller i livet och att de får förebilder att ta efter. Här har både mamman och pappan lyckats väl. Då Anna är ryttare på en betydligt högre nivå än jag någonsin kan drömma om, och har sedan de här pojkarna föddes haft med dem i stallet. De har till och med fått en egen ponny av mormor och morfar. LYCKA !!

Så att de här skulle bli sysslolösa och fastna framför datorn, det är jag inte ett dugg bekymrad över. Även om de älskar mys, barnkanalen och en godispåse. Men VEM gör inte det ?

 

Ikväll somnar jag tacksam. Båda våra barn är vuxna och stadiga individer. Vi klarade det liksom. Och redan nu har vi börjat se två trygga starka personligheter i dessa gossar. Vad mer kan man begära av livet? Inte nåt!!

Nu ska jag tina upp med en varm dusch, sen blir det natti. Imorgon väntar en hel del administrativt jobb på fröken, innan jag hämtar de små trollen återigen på förskolan. Och måndagskvällar är en av veckans bästa!! Då är det yinyoga på Skalkariket och på zoom 19:15-20:30.

Imorgon kväll ska jag ha ett tema som tycker väldigt mycket om, men det förblir en hemlighet tills du rullar ut din yogamatta här på Skalkariket på drop in imorgon (ingen föranmälan bara kom) eller loggar in via zoom på en länk du kan beställa av mig på info@yogasoulmate.se.

Väl mött på en yogamatta imorgon kväll.

Varmt välkommen.

Kram Karin