Från full fart till hemmadag..

Gårdagen var en dag i 100 km i timman. Jag startade redan kl. 07 som i mitt liv är extremt tidigt.

Bilen styrde mot Göteborg och jag hade ett tight schema, men det förgylldes av härliga stjärnor som finns i mitt liv.

Först en möbel leverans till min vän och kollega Åsa. Hon hade inhandlat ett soffbord från vår huvudleverantör Torkelson.,

 

https://www.torkelson.se/

 

i vår möbel butik RIXNERS MÖBLER I TIBRO.

Här hittar ni vår hemsida med massor av kul .

 

Hem

Och jag lovade leverera det när jag ändå var i Göteborg.

Nöjd kund skickade en bild. Nöjda kunder gör oss nöjda. Så glad att jag hade en lucka att ta mig den tiden. Och hallonpajen!! Alltså hallonpajen hon bjöd på. Himmelsk!! Jag har känt Åsa i många år, hon är en av de jag stoppar närmast hjärtat. Tack Åsa för att du finns.

Därefter följde möten i ett rasande tempo i staden Göteborg, en hel del roliga samarbeten kommer ni få följa med på under hösten!!

Jag fick också in en härlig lunch med en kund i Göteborg. En fantastisk kvinna som driver frisörsalonger i stan. Marie är en lysande stjärna som kommit bli en av mina trognaste kunder, jag tror inte jag haft ett enda event eller resa de senaste åren som inte den här pärlan släpat med sig släkt och vänner på. Marie, från botten av mitt hjärta, TACK !!

skulle DU vilja besöka hennes coola salong så hittar du den här:

Startsida

SÅÅÅÅ COOL SALONG!!

 

Jag avrundade in lång dag i Göteborg med ett planeringsmöte på fantastiska ARKEN SPA.

https://www.arkenhotel.com/

Från två helger per år kommer vi nu utöka till fyra helger per år. Det kommer en HELT NY RETREATHELG, med nytt tema och nya yoga klasser vår och höst. MEN OCKSÅ två helger som än så länge är hemliga, men jag läääängtar efter att få dela med mig till er. Inom kort får jag presentera en unik nyhet för Göteborg. Tjo ho och nyp mig i armen !!!

Tack Arken för att ni alltid stöttar mig och hoppar på mina önskemål, ni är en drömpartner att jobba tillsammans med.

Kvällen rundades av med ishockey. Oliver vår målvakt spelade säsongens sista match. De avslutade med en förlust tyvärr efter att ha vunnit sin serie, så de kommer få spela kvar på samma nivå även nästa säsong. Jag ska säga att jag är väldigt stolt över vad de åstadkommit den här säsongen och fick i hemlighet le lite när det stod klart att de kommer spela i närområdet även nästa säsong. För att vara 23 år, egenföretagare och småbarnspappa. Det är ingen enkel ekvation. Addera då en  högre satsning på på ishockey, det är en verklighet som inte går ihop. Han spelar för att det är roligt numera, och exakt det är vad ishocky ska vara. Rolig!! Nattens firande var inte med sura miner det kan jag lova. Däremot var det inte så muntert när mamman ringde in till den lånade lägenheten i morse och väckte honom för en dag i  butiken. Då fick jag påminna honom om livet som egenföretagare. Medaljens baksida. Men i skrivandets stund kom just ett sms med arbetsorder till mamman om att fakturera lite kunder han sålt möbler till, så han har nog piggat på sig ;)

Trött landade jag på kudden hemma på Skalkariket vid 22 och fick med mig en lite krasslig dotter hem. Hon hade ju snällt lånat ut sin lägenhet till storebror. Även hon var inte helt entusiastisk när pappan knackade på dörren i morse för en dag i möbel butiken. Men iväg kom hon. Jag tror båda våra barn lever efter devisen att vi sliter ut en generation i taget, och äldst är ju pappan på 70 år…

Så jag klarar mig nog ett tag till, ha ha. Nä skämt och sido, vi har ett alldeles fantastisk liv just nu.

Min lördag har bestått i hundpromenad, administrativt jobb och nu ska jag  förbereda en härlig middag inför ikväll. Då dyker ett par fina vänner upp från Gudhammars egendom. DET ser jag fram emot!!

Men FÖRST  en yoga nidra. Alltid bästa sättet att ladda batteriet. Jag har en inspelad på min facebook sida du är välkommen att ta del av. Inom kort kommer den även upp på min youtube kanal.

Lördagskram från fröken