Skratt snusk och bubbel..

 

En galen kväll med fantastiska kvinnor kan nog sammanfattas just så. Skratt snusk och bubbel.

Jag körde dock bilen till det jag beskrivit som en  klä er i oömma kläder, inte högklackat och ni kommer få vin hemlig resa.

Så jag bidrog med skratt och i viss mån lite snusk.

 

Huvudpersonen själv, min favoritfotograf Ulrika har just fyllt 50 år och jag kidnappade henne och ett gäng goa tjejer på en tur till Maria Alloh i Härja utanför Tidaholm.

Uppdraget var att vi skulle gå hennes drejkurs i att göra en julkuk, som hon kallar det. Vi tänkte att det är ju snart påsk, så det får väll bli en påsksymbol istället eller varför inte hylla midsommar som just ÄR avbildad i vår midsommarstång som en fallossymbol.

Ja ,ja tantsnusk eller inte, vi hade SÅ roligt och skrattmusklerna är ömma idag.

Jag kommer definitivt åka tillbaka under lite mer stillsamma former och dreja mig något mer yogiskt tänker jag. Vi får se vad min starkt begränsade talang kan erbjuda.

Maria kommer ju hit 14 maj för att hjälpa oss skapa från hjärtat, utan krav och prestation. Missa inte hennes kombinerade vedic art dag med min yoga här på Skalkariket. Du anmäler dig HÄR

En dag att yoga och måla från hjärtat!!

Efter allt skratt och trams dukades det upp en buffe av rang, och eftersom födelsedagsbarnet är en gottegris, hade jag även köpt en STOR godisskål såklart.

Jag fick även med mig min efterlängtade tavla hem, som jag köpt av Maria. Som ett minne av vår fantastiska yogahelg med Malin Berghagen i Januari.

Den kommer pryda vår sovrumsvägg från och med i eftermiddag, så säg inget till Kjell. Han vet som vanligt ingenting, det får bli en överraskning.

Grounded heter hon, exakt just det gjorde jag på min meditationspromenad i dag, som alla dagar. Gick ut i vår egen skog, fann det trädet som kommunicerade med mig just idag och tankade hem lite energi. Tackade trädet och klappade vördnadsfullt på det innan jag släppte taget igen. Och jag kände kontakten med moder jord igen. Du är alltid buren av henne. Vår moder jord.

Nu blir det att ta en kopp te, invänta ett blomsterbud som just ringde och frågade vägen, jag ÄLSKAR blomsterbud!! Blir SÅ glad, undra vem som tänker på mig? Vem du än är, så tackar jag på förhand.

Sedan styr jag bilen mot förskolan för tredje gången den här vecka och hämtar hem två små troll. Ikväll blir det MYS i stora lass. Med en prins på varje arm, kan livet bli bättre så säg?

Trevlig fredag mina vänner, nu åker vi !!

Kram Karin