YINYOGA och RESTORATIVEYOGA på Skalkariket på söndagskvällar.

Under tre söndagskvällar kommer vi samlas på vackra Skalkariket och gå ner i djupavslappnade yogapositioner under två timmar för att ställa kroppen på reset och fylla på din inre kraft.

Följande söndagar under våren kommer vi ses:
28 januari kl 18-20
18 februari kl 18-20
24 mars kl 18-20
Efter varje tillfälle får du med dig guidade övningar hem att fylla på med mellan de kurstillfällen vi ses.

Detta är en kurs för DIG, din kraft och för att hylla DIG SJÄLV.

Anmälan till info@yogasoulmate.se eller sms 0709427742.

Det kommer serveras varmt kryddigt te och lite nyttigt tilltugg, vi kommer bli en intim sammansvetsad grupp. Jag kommer vara nära er och ni kommer guidas och coachas hela våren.

Kursen kostar 995 kr och den kommer matas full med SÅ mycket härligt att boosta just dig♥️
Yinyoga är en passiv form av yoga där fokus ligger på att bearbeta kroppens bindväv istället för muskler. Det gör man genom att hålla yogapositioner som försiktigt stretchar kroppen och som hålls en lite längre tid, åtminstone 3-5 minuter.
Yinyogapositionerna utförs alltid sittande eller liggande i ett lugnt tempo samtidigt som man praktiserar medveten närvaro i nuet. Yinyoga kan praktiseras av alla och är ett bra komplement till annan träning och är särskilt bra för dig som är stel i kroppen. Yinyoga mjukar upp kroppen och fyller den med ny energi.
Restorative yoga handlar om att slappna av och låta kroppen vila och förnya sig. Översatt till svenska betyder restorative återhämtande och det är precis vad denna form av yoga handlar om – återhämtning. I denna yogastil är målet att kunna slappna av och släppa taget helt och fullt för att låta kroppen kunna fokusera på att vitalisera sig.
Det uppnås genom behagliga yogapositioner som är helt utan ansträngning för kroppen som hålls i minst sex minuter och upp till 30 minuter. Fokus är att nå en djup avslappning, vilket kan vara svårare än vad man tror. Förutom att slappna av lättare ger restorative bättre sömn och kan motverka stress. I yinyogan eftersträvas en passiv stretch, medan man i restorative yoga inte stretchar alls – målet är helt enkelt att slappna av.
Välkommen 🙏

BOKA EVENT

eventresor