Yogahelg med Karin Rosell

Lär dig hantera vardagsstressen

DATUM: 9–10 september 2023

Yoga och lär dig hantera vardagsstressen med Karin Rosell. Karin fann yogan när hon själv var utbränd – nu hjälper hon andra människor i samma situation att hitta en balans i livet. Missa inte chansen att vara med på denna välgörande helg, med spännande yogaklasser, föreläsning och god mat.

I paketet ingår:

  • Tre yogaklasser med Karin
  • Föreläsning
  • Lunch
  • Eftermiddagsfika
  • Middag
  • Övernattning med frukost

Dagpaket med yoga, lunch och fika

Vill du endast delta under lördagen? Boka ett dagpaket kl. 10.00–16.00.
Pris: 1295:-

Boka dagpaket via mail: BOKNING@BILLINGEHUS.COM

Program yogahelg i Skövde 9–10 september 2023

Lördag 9 september

10.00: Samling

10.15–11.45: Hatha Yoga – Yoga för alla kroppar och själar. Stadig som ett berg och fri som en fågel.

12.00–13.00: Lunch

13.00–14.30: Föreläsning ”Våga drömma våga leva” – Vi gräver fram dina innersta drömmar och mål och hittar en handlingsplan för resan dit.

14.30–16.00: Yin Yoga – Landa ner och lev upp!

16.00: Fika

Avslut för daggäster

16.15: Incheckning på rummen

Fri tid: Reflektion – Promenad på berget (lån av gåstavar är möjligt)

19.00: 3-rätters middag (exkl. dryck)

Söndag 10 september

08.30–09.30: Frukostbuffé

10.00–11.15: Yin och Yang – En yogaklass för att hitta balans mellan aktivitet och vila, samt ladda dina batterier inför hösten.

12.00: Utcheckning

Mer om yogaläraren – Karin Rosell

Karin Rosell var affärskvinnan i svart dräkt och högklackade skor som målinriktat drev fem möbelbutiker i området mellan Vänern och Vättern under tolv år. Det fanns ingen tid till vila och återhämtning och just de orden ingick inte i Karins ordbok under de 34 första åren i hennes liv.

Yogan blev räddningen

Vid nyår 2010 kollapsade kroppen, den orkade inte längre hålla tempot Karin levt. Fasaden rämnade och hon blev ett kolli i fosterställning i sex månader. Där kom yogan in i hennes liv. Den förändrade henne totalt och det stressen i hennes liv trasat sönder, byggde yogan upp igen bit för bit.

Idag driver Karin Yogasoulmate som är en yoga- och coachningsportal, hennes eget stolta livsverk manifesterat! Karin har inte bara yogaklasser och event i Sverige – Mallorca, Grekland och Island är några av de resmål hon arrangerar yogaresor till och sprider sin historia. Karin är både utbildad Hatha- och yinyogainstruktör samt certifierad coach.

Karin brinner för att hjälpa människor att landa lite mer hemma, på platsen inombords som är just hemma för dem. Våga bli buren och ha kraften att lyfta.

BOKA EVENT