Yogahelg med Karin Rosell

STRESSHANTERING I DIN VARDAG

DATUM: 23–24 MARS 2024

Yoga och lär dig hantera vardagsstressen med Karin Rosell. Karin fann yogan när hon själv var utbränd – nu hjälper hon andra människor i samma situation att hitta en balans i livet. Ett dygn med spännande yogaklasser, workshop, god mat och skön avkoppling på Art Garden Spa. Missa inte chansen till denna välgörande helg!

Ett unikt yogaretreat

Karin har skapat ett unikt yogaretreat som fokuserar på:

  • Vart kommer jag ifrån?
  • Vart är jag nu?
  • Vart är jag på väg?

En helg att landa hemma i din innersta kärna, vila i känslan av att bli buren av moder jord och bli påfylld av kraften att följa just din dröm och längtan.

Temat för helgens yogaklasser, yoganidra samt workshop är baserat på fem F – Förlåtelse, Förändring, Frihet, Flöde och Framåt.

Karin ger er verktyg baserade på hennes egen livsresa samt de otaliga utbildningar hon gått för att se bakåt, landa i nuet och skapa strategier framåt.

I paketet ingår:

  • Tre klasser med Karin
  • Workshop
  • Brunch
  • Eftermiddagsfika
  • Tillgång till Art Garden Spa
  • Middag
  • Övernattning med frukost

DAGPAKET

Vill du endast delta under lördagen? Boka ett dagpaket kl. 10.00–16.00 för 1395:-

(Spa ingår ej i dagpaket men går att boka till tidigast dagen före ankomst, i mån av plats).

Helgens program

Lördag

10.00: Samling och introduktion
10.15–11.45: Yogaklass – De fem F:en (Förlåtelse – Förändring – Flöde – Frihet – Framåt), som får dig att landa och bli buren av nuet. Yogaklassen rundas av med en yoganidra för inre balans och påfyllning av dina inre depåer.
12.00–13.00: Lunch
13.00–14.30: Kreativ workshop – Vi gräver fram dina inre kvaliteter och gör resan från din inre trygga plats till en tydlig strategi framåt.
14.45–16.00: Yinyogaklass harmoni – Du vaggas mjukt in i känslan av harmoni. Vi avslutar klassen med att ta oss ut över havet, ditt inre hav.
16.00: Fika
16.15–18.45: Tid på Art Garden Spa
19.15: Middag

Söndag

8.45: Frukost
9.45: Gemensam morgonpromenad i sinnenas trädgård i tystnad
10.15–11.30: Yogaklass – Du får med dig tillit och mod att följa ditt hjärta, din innersta längtan. Vi rundar av helgen med en yoganidra för kraft och tillväxt.

Mer om Karin Rosell

Karin Rosell var affärskvinnan i svart dräkt och högklackade skor som målinriktat drev fem möbelbutiker i området mellan Vänern och Vättern under tolv år. Det fanns ingen tid till vila och återhämtning och just de orden ingick inte i Karins ordbok under de 34 första åren i hennes liv.

Yogan blev räddningen

Vid nyår 2010 kollapsade kroppen, den orkade inte längre hålla tempot Karin levt. Fasaden rämnade och hon blev ett kolli i fosterställning i sex månader. Där kom yogan in i hennes liv. Den förändrade henne totalt och det stressen i hennes liv trasat sönder, byggde yogan upp igen bit för bit.

Idag driver Karin Yogasoulmate som är en yoga- och coachningsportal, hennes eget stolta livsverk manifesterat! Karin har inte bara yogaklasser och event i Sverige – Mallorca, Grekland och Island är några av de resmål hon arrangerar yogaresor till och sprider sin historia. Karin är både utbildad Hatha- och yinyogainstruktör samt certifierad coach.

Karin brinner för att hjälpa människor att landa lite mer hemma, på platsen inombords som är just hemma för dem. Våga bli buren och ha kraften att lyfta.

BOKA EVENT

eventresor